ОПП Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології
Каталог вибіркових освітніх компонентів для здобувачів фахової передвищої освіти за освітньо-професійною програмою
«Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»
№ за\п |
Назва освітніх компонент | Викладач | Семестр | К-сть кредитів | Анотація (силабус) |
1. | Основи філософських знань | Грибенко О.М. | 3 | 3 | Переглянути |
2. | Соціологія | Грибенко О.М. |
3 | 3 | Переглянути |
3. | Організація та планування роботи підприємств | Фокін О.В. | 3 | 3 | Переглянути |
4. | Економіка сільськогосподарського виробництва | Колтакова М.Ю. | 3 | 3 | Переглянути |
5. | Електротехніка з основами електроніки | Сорока В.В. | 3 | 3 | Переглянути |
6. | Електричне та електронне обладнання в сільськогосподарському виробництві та харчовій промисловості | Ребченко О.М. | 3 | 3 | Переглянути |
7. | Експлуатація та ремонт сільськогосподарської техніки | Шилко С.О. | 3 | 3 | Переглянути |
8. | Агрономія та зоотехнія | Геращенко Н.М. | 3 | 3 | Переглянути |
Для вибору освітніх компонентів з вище зазанчених, будь ласка, заповніть ФОРМУ