ollege Name5

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

(Międzynarodowe Targi Książki w Warszawie 2023)

25–28 травня 2023 року у Варшаві в Палаці культури і науки пройшов Міжнародний книжковий ярмарок (Międzynarodowe Targi Książki w Warszawie), події якого відбувалися в рамках Програми «Україна – Почесний гість МКЯ у Варшаві 2023» під гаслом «Мільйони мостів» за підтримки Українського інституту книги та Посольства України в Польщі. 

До участі в найбільшій ярмарково-літературній події цього року долучилася викладач української словесності Коледжу Олена Усок, яка мала змогу ознайомитися з літературою, представленою на українському національному стенді, зустрітися з авторами; стати слухачем публічних інтерв'ю та дискусій, семінарів; побувати на презентаціях книг і літературних проєктів тощо.

1

Польсько-українська спільнота тепло вітала гостей заходу, де більше 20-и авторів і 45-и видавців та ілюстраторів презентували українську літературу й культуру під гаслом «Мільйони мостів» у Варшаві. А просто неба звучали українські народні мелодії у виконанні польсько-українського оркестру.

На офіційній сторінці Międzynarodowe Targi Książki w Warszawie у фейсбуці зазначено: «Ми переконані, що сьогодні між нами набагато більше мостів, ніж будь-коли, і кожна українська книга в Польщі чи польська книга в Україні зміцнює нитку злагоди та солідарності». 

2345678911 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru