ollege Name5

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru
    Професійна кар’єра є важливою складовою життєвої стратегії кожного директора закладу освіти, яка ґрунтується на особистісному зростанні та професійному вдосконаленні. Успішна реалізація Ірини Бояринової в управлінській та викладацькій діяльності пов’язана з наполегливою працею, досягненням реальних результатів у освітньому процесі, пошаною педагогічних працівників та здобувачів освіти Коледжу.
    23 квітня 2024 року в режимі відеоконференцзвʼязку відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії ІІІ рівня Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, під час якого було розглянуто результати діяльності директора ВСП «Професійно-педагогічний фаховий коледж Глухівського НПУ ім. О. Довженка Ірини Бояринової.
    Головою атестаційної комісії, директором Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, Вікторією Гробовою та іншими членами було ретельно проаналізовано дотримання умов проходження атестації директорів закладів фахової передвищої освіти та оцінено досягнення й результати професійної освітньої діяльності за міжатестаційний період. Окрім того, комісія мала змогу поцікавитися та оцінити ідеї керівників коледжів щодо змін у розвитку фахової педагогічної освіти, а також стратегічних цілей та планів розвитку коледжів, їх відповідність потребам студентів та сучасним вимогам освітнього ринку.

Screenshot 1

    Відповідно до результатів діяльності Ірини Олександрівни за міжатестаційний період атестаційною комісією ІІІ рівня Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації було відзначено її фахову та педагогічну майстерність і прийнято наступне рішення: визнати Бояринову Ірину Олександрівну таку, яка відповідає займаній посаді директора та присвоїти їй кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії».
    Щиро вітаємо Ірину Олександрівну з успішною атестацією.
    Дякуємо за творчість, професіоналізм.
    Ви – найкраща!
    Ми пишаємося Вами.
Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru