ollege Name5

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru
    25 квітня 2024 року у рамках тематичного тижня «STEM-калейдоскоп творчих ідей» студенти Відокремленого структурного підрозділу «Професійно-педагогічний фаховий коледж Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка» побули на екскурсії в Інституті луб’яних культур Національної академії наук України.
    Екскурсію провів кандидат технічних наук, старший науковий співробітник Олег Примаков.
    У ході екскурсії студенти ознайомились з історією інституту луб’яних культур, сортами льону, конопель, що досліджуються науковими співробітниками інституту.
    Особливий інтерес студентів викликала експозиція про можливості застосування льону й конопель у, здавалося б, нереальних напрямах, а саме: виготовлення шоколаду і цукерок із насіння льону, виготовлення взуття, будівельного матеріалу.
    Студенти ознайомилися з продукцією, спрямованою на збереження екології і лісових насаджень, а саме: із відходів переробки льону виготовляються пілети, якими опалюють приміщення взимку; із лушпиння конопель виготовляється одноразовий посуд, що легко утилізується і не шкодить довкіллю.
Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru