ollege Name5

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru
(з 22 по 26 квітня 2024 р.)
    Стало доброю традицією з нагоди Всеукраїнського дня психолога, що відзначають 23 квітня, проводити в коледжі Тиждень Психології «Мистецтво жити у непростому сьогоденні».
    Перший день тижня (22 квітня) пройшов під девізом – «Секрет успіху – наполегливість у досягненні мети». Студенти взяли участь в уроці-майстерці «Протидія російським фейкам»; педагоги на ранковій зустрічі, в рамках проєкту «Завжди поруч», стали учасниками тренінгу «Ресурси в моїх руках»; практичний психолог Ольга Капоріна зустрілася зі своїми колегами на обласному Психологічному Форумі.
    Другий день тижня (23 квітня) пройшов під девізом – «Якщо Ви хочете, щоб життя Вам посміхалося, подаруйте йому спочатку гарний настрій».
    Розпочався день акцією «Подаруй посмішку світу».
    Цікава ідея та її реалізація захопила всіх учасників заходу. Хвилю позитиву викликала техніка «Мій настрій», яку з великим задоволенням виконували педагоги та студенти, ділячись щирими посмішками та гарним настроєм.
    Також цього дня студенти мали можливість взяти участь у тренінгу «Дієві методи покращення психоемоційного стану», що провела практичний психолог Ольга Капоріна. У ході тренінгу акцентувалась увага на важливості навчитися приймати свої почуття та виражати їх, умінні стабілізувати внутрішній стан, виявляти та залучати власні ресурси.
    Заплановані заходи хоч і проходили в дистанційному форматі, але стали справжнім святом для душі і дали можливість зрозуміти, що, використовуючи психологічні знання, можна зробити життя яскравішим і змістовнішим, а головне – жити в мирі і злагоді з собою і світом.
Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru