ollege Name5

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

    23 квітня 2024 року у рамках тематичного тижня «STEM-калейдоскоп творчих ідей» студенти І курсу Відокремленого структурного підрозділу «Професійно-педагогічний фаховий коледж Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка» взяли участь в усному журналі «Льон – блакитний скарб Глухівщини».

7ad0bf1eb7d1f2aaa3606ed2031f5ebb 0

    Розпочався усний журнал зі сторінки «Цікава біологія»: студенти дізналися про сорти льону та особливості його вирощування; переглянули фільм про результати досліду вирощування мікрозелені льону, що проводили здобувачі освіти І курсу під керівництвом викладача біології і екології Наталії Приходько.

    Сторінка «Фізико-хімічні характеристики льону» (викладач фізики Валерій Сорока, викладач хімії Наталія Решетняк) розкрила цікаву інформацію про льон як активне джерело біофотонів та сильного оксиданту, що містить у своєму складі жирні кислоти, корисні властивості льняної олії та особливості льняного мила.

    На сторінці журналу «Льон – чудові числа, круті розрахунки» викладача математики Ольга Ковальова запропонувала студентам розв’язати задачі на дослідження врожайності стебел (соломки) та насіння льону з певної площі.

    Остання сторінка журналу «Майстер-клас із виготовлення ляльки-мотанки із волокна льону», яку вела Наталія Решетняк, залучила і викладачів і студентів до виготовлення сувенірів-оберегів, що в подальшому будуть передані військовим ЗСУ.

    Усі учасники усного журналу отримали багато цікавої інформації, мали можливість невимушено спілкуватися, шукати нестандартні рішення математичних задач, оволодіти навичками народного ремесла – навіть хлопці із задоволенням мотали ляльку з волокна льону.

7ad0bf1eb7d1f2aaa3606ed2031f5ebb 0

7ad0bf1eb7d1f2aaa3606ed2031f5ebb 0

7ad0bf1eb7d1f2aaa3606ed2031f5ebb 0

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru