ollege Name5

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru
    22 квітня 2024 р. з нагоди Всесвітнього Дня Землі, який світова спільнота відзначає щороку 22 квітня, починаючи з 1970 року, викладач біології і екології коледжу Людмила Буц провела виховну годину у формі обговорення екологічної проблеми за круглим столом «Збережемо Землю для життя!».
    Викладачка акцентувала увагу здобувачів освіти на проблемах нашого спільного дому – планети Земля, нагадала про необхідність дбайливого ставлення до природи й турботу один про одного.
    Це свято чистої Води, Землі й Повітря, що має на меті об’єднати людей планети для захисту навколишнього природного середовища, привернути увагу до екологічних проблем планетарного значення. У результаті своєї життєдіяльності людина завдає значної шкоди нашій планеті, що може призвести до її руйнування.
    Практичні поради на кожен день, щоб бути дружнім до довкілля: використовуйте енергозберігаючі лампи; вимикайте на ніч комп'ютер, телевізори та інші прилади; сортуйте сміття; ходіть за покупками з еко-торбинами; не використовуйте одноразове; позбавтеся неекономної техніки; приймайте душ замість ванни; встановіть водолічильник; правильно обирайте побутову хімію; здавайте макулатуру; обирайте корисне для себе та природи; частіше ходіть пішки тощо.
    ЗБЕРЕЖЕМО ЗЕМЛЮ КВІТУЧОЮ ДЛЯ НАШИХ НАЩАДКІВ!
Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru