ollege Name5

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru
    У період з 08 квітня 2024 р. по 12 квітня 2024 р. викладач коледжу доктор філософії Олена Карась взяла участь у методичному тренінгу для педагогічних та науково-педагогічних працівників педагогічних закладів вищої освіти «СТАЄМО СИЛЬНІШИМИ РАЗОМ».
    Навчання організовано Швейцарсько-українським проєктом DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» (далі – Проєкт DECIDE) в межах ініціативи «Стаємо сильнішими разом!» (далі – Ініціатива), що покликана допомогти дітям, які постраждали від війни.
    Ініціатива охоплює вчителів, викладачів та керівників закладів освіти, шкільних психологів, батьків, голів, працівників органів управління освітою територіальних громад та реалізується в партнерстві із Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини, Міністерством освіти і науки України та Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України.
    Мета тренінгу: підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників педагогічних закладів вищої освіти, керівників закладів фахової передвищої освіти, що здійснюють підготовку фахівців за галуззю знань (01) «Освіта/Педагогіка», спеціальність (013) «Початкова освіта» з методики використання ресурсів освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини (далі – ОДГ/ОПЛ) задля сприяння інтеграції дітей, які опинилися в умовах війни.
    Тренери: Гриньова М. В., завідувачка відділу міжнародної співпраці та трансферу інновацій, старша викладачка кафедри філософії освіти КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради», тренерка з освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини; Карпенко Д. В., вчителька історії та громадянської освіти Красносільського ліцею Красносільської сільської ради Одеської області; Солнцева О. А., завідувачка Одеського обласного центру практичної психології та соціальної роботи КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради».
    Дякуємо організаторам та тренерам за отримані знання та практичні навчання з використання ресурсів ОДГ/ОПЛ у професійній діяльності!
Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru