ollege Name5

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru
    09 квітня викладач коледжу Людмила Буц представила здобувачам освіти онлайн-презентацію «Сторінками здорового харчування!», присвячену Всесвітньому дню здоров’я.
    Харчування впливає на весь наш організм, причому різні продукти мають різний вплив. Корисна їжа допомагає краще мислити та запам’ятовувати, дає сили на спорт та ігри й навіть впливає на настрій. А ще корисна їжа – це твоє здоров’я зараз і в майбутньому.
    Принципи здорового харчування – це не тільки певний перелік продуктів, але також режим харчування, дотримання питного балансу і фізичної активності:
    Їжте меншими порціями, але частіше. В ідеалі – 5 разів на день, витримуючи перерву між їжею по 3-4 години. Не терпіть, не потрібно допускати сильного голоду. А під час їжі не поспішайте і пережовуйте їжу ретельно.
    Достатньо місця у раціоні відведіть білковим продуктам. Найкорисніше – нежирне м'ясо (індичка, курятина, телятина), риба, морепродукти.
    Правильно обробляйте їжу. Смажених страв, щедро приправлених олією, у раціоні, має бути менше. Корисними є варені страви й приготовані на пару. Смачніше їх зроблять спеції та зелень.
    Перекушуйте фруктами або заздалегідь нарізаними овочами – це не так і несмачно. А якщо тягне на солодке, то замість цукерок – сухофрукти й горіхи.
    Відмовтеся від фастфуду. Наповніть свій раціон антиоксидантами – їжте продукти різних кольорів, особливо овочі, фрукти і ягоди.
    Знижуйте в раціоні кількість білого хліба, замінивши його більш корисним – злакових, сірим або чорним.
    Солодкому – бій! Але якщо нестерпно хочеться, то їсти солодощі намагайтеся тільки в першій половині дня.
    Вибирайте натуральні продукти, знижуйте кількість консервацій, продуктів зі стабілізаторами, ароматизаторами й так далі. Вивчайте маркування, і ваше тіло незабаром відчує різницю.
    Не забувайте пити очищену воду – знайти свій індивідуальний питний баланс. А якщо виникають складнощі, то не соромтеся проконсультуватися з дієтологом!
Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru