ollege Name5

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru
(проєкт «Завжди поруч»)
    Збереження психологічного здоров'я – найактуальніша тема для обговорення.
    Міжнародний стандарт психічного здоров'я включає 10 ознак: інтелект, цілеспрямованість, гнучкість, логічність, мислення, моральні якості, соціальну поведінку, особливості харчування, емоційність, відношення до свого здоров'я, сексуальність.
    Мабуть, неможливо знайти людину, якій би був не знайомий стан сильної нервової напруги. Добре, якщо такий стан швидко проходить. Якщо ж він не дає спокою протягом тижнів, місяців і більш тривалий час, то перетворюється в серйозну життєву проблему.
    08 квітня на черговій ранковій зустрічі педагогів, присвяченої Всесвітньому дню здоров’я (07 квітня), у рамках проєкту «Завжди поруч», практичний психолог Ольга Капоріна за допомогою технік «На що сьогодні схожий мій настрій», «Камінчик у черевику», «Аптечка. Пігулка. Ресурс» вчила дослухатися до свого тіла, бажань та процесів власного внутрішнього світу, адже це підвищує здатність планувати діяльність, позитивно ставитися до себе і, як наслідок, – мати високий рівень емпатії та самоприйняття.
    P.S. Я розумію, що зберігати спокій в умовах війни дуже важко, але обов'язково шукайте для себе ресурс, який буде допомагати тримати власну емоційну рівновагу.
    Прислухайтесь до слів відомого психолога Д. Карнегі: «БУДЬТЕ ЗАЙНЯТІ! ЦЕ НАЙДЕШЕВШІ ЛІКИ НА ЗЕМЛІ – І ОДНІ З НАЙБІЛЬШ ЕФЕКТИВНИХ!»
Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru