ollege Name5

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru
    08 квітня 2024 року викладач коледжу Марина Залюбівець провела зі студентами І та ІІ курсу спеціальності 014.11 Середня освіта (Фізична культура) тематичний захід з нагоди Міжнародного дня спорту заради миру та розвитку, що відзначався 06 квітня.
    Це свято нове в календарі міжнародних та всесвітніх дат. Міжнародний день спорту заради миру та розвитку був започаткований у 2013 році Організацією Об'єднаних Націй разом з Міжнародним Олімпійським Комітетом.
    Одна з головних тем заходу – боротьба з мовою агресії. Атрибутом заходу стала «Біла картка», що стала карткою «чесної гри» та стверджує: дружбу, повагу, досконалість та солідарність.
    З початком повномасштабної війни в Україні частина спортсменів і тренерів вступили до лав Збройних Сил України. Багато юних спортсменів з родинами залишили свій дім. Провідні українські спортсмени та команди виїхали тренуватися за кордон.
    За даними Міністерства спорту України, внаслідок російсько-української війни приблизно 500 спортивних об'єктів частково або повністю втрачено, понад 400 українських спортсменів загинули. Тож хвилиною мовчання вшанували всіх загиблих від рук агресора.
    Українські спортивні функціонери, видатні спортсмени роблять все можливе, щоб Міжнародні спортивні федерації не допускали спортсменів росії та білорусі до світових та європейських змагань, ізолюючи їх від усього цивілізованого світу.
    Наші спортсмени продовжують виступати та здобувати найвищі нагороди, демонструють залізну волю та незламний характер, нагадуючи всьому світові про Україну та мужніх українців.
    МИ ПИШАЄМОСЯ СВОЇМИ СПОРТСМЕНАМИ!
    РАЗОМ НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ!
Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru