ollege Name5

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

    29 березня 2024 року в коледжі пройшла атестація викладачів. Цей процес проводиться з метою оцінки компетентності та професійної підготовки педагогічного складу. Він має вирішальне значення для забезпечення якості навчання та освітнього процесу в цілому.

1

    Атестаційна комісія закладу освіти працювала з дотриманням основних принципів атестації: гуманного та доброзичливого ставлення до педагогічних працівників, повноти, об’єктивності та системності оцінювання їх діяльності.

    Важливо зазначити, що атестація викладачів у ВСП «Професійно-педагогічний фаховий коледж Глухівського НПУ імені Олександра Довженка» відбулася успішно. Це свідчить про високий рівень професійної підготовки педагогічних працівників. Кожен викладач пройшов крізь ретельне оцінювання його практичної діяльності з боку комісії, де враховувалися як його академічні досягнення, педагогічний досвід, так і професійна майстерність.

   Розпочала засідання голова атестаційної комісії, директор коледжу Ірина Бояринова, яка звернула увагу присутніх на те, що метою атестації педагогічних працівників є передусім стимулювання цілеспрямованого й безперервного підвищення рівня їх професійної компетентності, розвитку творчої ініціативи, забезпечення ефективності освітнього процесу.

    Секретар атестаційної комісії, завідувач навчально-методичного кабінету Галина Руда нагадала, що атестація педагогічних працівників здійснюється відповідно до Положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 09 вересня 2022 року № 805.

    Усі викладачі, які атестувалися, виконали вимогу та пройшли підвищення кваліфікації шляхом навчання за програмами підвищення кваліфікації, у тому числі шляхом участі у семінарах, тренінгах, вебінарах тощо.

    У цілому атестацію успішно пройшли 12 педагогічних працівників коледжу: для більшості з них атестація 2024 року була підтвердженням уже присвоєних кваліфікаційних категорій та педагогічних звань, два працівники закладу отримали підвищення категорій, трьом викладачам було присвоєно педагогічне звання «викладач-методист», що стало свідченням їх наполегливої та сумлінної праці.

    Атестаційна комісія відзначила, що викладачі, які атестуються, здійснювали вагому та кропітку роботу у всіх напрямах професійної діяльності, а саме: навчально-методична – розробка методичних напрацювань, участь у роботі обласних методичних об’єднань, науково-практичних конференціях та семінарах різного рівня, розміщуючи статті в збірниках друкованих праць; науково-дослідна – керування роботою наукових гуртків та науковою роботою студентів, готуючи їх до участі в предметних олімпіадах, науково-практичних конференціях, конкурсах тощо; національно-патріотичне виховання – залучення студентів до патріотичних заходів та святкувань, національно-патріотичних проєктів і конкурсів.

    Варто зазначити, атестаційна комісія була задоволена результатами успішно проведеної атестації викладачів у ВСП «Професійно-педагогічний фаховий коледж Глухівського НПУ імені Олександра Довженка», адже це є свідченням того, що освітній заклад вкладає значні зусилля в забезпечення високого рівня якості навчання та готовності своїх викладачів до викликів сучасного освітнього середовища.

Атестація. Фото 1

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru