ollege Name5

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

    25 березня 2024 р. практичний психолог Ольга Капоріна провела тренінгове заняття з нагоди Міжнародного дня боротьби за ліквідацію расової дискримінації, що відзначається щороку 21 березня, та Тижня солідарності з народами, які борються проти расизму та расової дискримінації (21–27 березня).

image1

    Ця дата походить від жорстоко розігнаних протестів у ПАР 1960 року, коли демонстранти виступали проти запровадження апартеїду. З того часу минуло багато років, змінилися традиції та політичні режими, однак питання расизму все ще залишається гострою проблемою в багатьох країнах, а спекуляції расою мають шкідливі наслідки для суспільств.

image1

    Під час тренінгу були означені актуальні питання, що в процесі обговорення трансформувалися в можливі шляхи вирішення проблем міжнаціональної нетерпимості в суспільстві. Учасники освітнього процесу дійшли єдиного висновку, що ведення активного діалогу є необхідним для того, щоб культурне розмаїття стало джерелом та чинником об’єднання, інтелектуального збагачення суспільства.

    Тож виховуймо себе у повазі до інших народів та культур!

image1

image1

image1

image1

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru