ollege Name5

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

    25 березня практичний психолог Ольга Капоріна в рамках роботи лекторію «Право» провела інформаційно-просвітницький захід з нагоди Міжнародного дня права на встановлення істини щодо грубих порушень прав людини та гідності жертви, що започаткований Організацію Об’єднаних Націй 21 грудня 2010 року та відзначається щороку 24 березня.

image1

image1

    Створили такий день та обрали дату відзначення на честь християнського отця Оскара Ромеро, якого було вбито солдатами у 1980 році під час богослужіння через те, що Ромеро закликав припинити військові дії, котрі порушують людські права.

image1

image1

    Зараз для України Міжнародний день права на встановлення істини щодо грубих порушень прав людини і гідності жертв має велике значення. Адже окупація території нашої держави військами росії, знищення наших міст і сіл, злочини проти цивільного населення є грубим порушенням норм міжнародного права. Широкомасштабна збройна агресія росії проти України надала нового звучання проблемам збройних воєнних конфліктів у світі, а також поставила у надважливе значення захист жертв грубих порушень прав людини, посягань на життя й особисту недоторканність, честь і гідність.

image1

    Проведений захід мав за мету вшанувати пам’ять людей, які гідно відстоювали свої права та права інших людей, залучити учасників освітнього процесу до взаємоповаги, толерантності, добра, припинення насильства та дотримання прав людини.

image1

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru