ollege Name5

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

(з нагоди Міжнародного дня щастя)

    20 березня 2024 р. студенти коледжу долучилися до акції «Моя формула щастя», що організувала та провела практичний психолог Ольга Капоріна. Своє бачення щастя студенти показали за допомогою малюнків.

image1

    Щастя – це почуття, без якого неможливо уявити свого життя. Бути щасливим – мрія кожного. Усі прагнуть перебувати у цьому дивовижному стані всебічного задоволення.

    Щастя у всіх різне, воно окриляє нас, ми їм дорожимо й навіть іноді доводиться боротися за нього.

    Враховуючи, що прагнення до щастя є основоположною метою людства, у 2012 році ООН своєю резолюцією проголосила 20 березня Міжнародним днем щастя, щоб підтримати ідею про те, що прагнення до щастя є спільним почуттям для всіх людей нашої планети.

    Таку дату обрали не випадково: 20 березня – день весняного рівнодення, що є символом рівності усіх жителів планети.

    Вчені стверджують, що щастя людини визначається трьома факторами: генетикою, життєвими обставинами та свідомими вчинками.

    Рецепт щастя – індивідуальний. Багато в чому відчуття щастя залежить від внутрішньої свободи людини, від її вміння задовольнятися тим, що вона має.

    Підтримуючи дану ініціативу, щиро бажаю всім бути щасливими, отримувати від життя лише позитивні емоції, насолоджуватися кожним прожитим днем та радіти навіть дрібницям.

Ноий Microsoft Word Document 1

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru