ollege Name5

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

    Важливою складовою розвитку будь-якого закладу освіти є не лише якість надання освітніх послуг, а й професійний ріст його педагогічних кадрів. У ВСП «Професійно-педагогічний фаховий коледж Глухівського НПУ ім. О. Довженка» особливу увагу зосереджено на професійній атестації педагогів як одному з основних механізмів забезпечення якості освіти. Відповідно до графіку роботи атестаційної комісії коледжу 15 березня відбулося засідання атестаційної комісії. Метою і завданням якого було проаналізувати й оцінити практичний досвід роботи педагогічних працівників, які проходять процедуру атестації.

image1

    Згідно з пунктом 6 розділу III Положення про атестацію № 805, атестаційна комісія розглядала документи педагогічних працівників, які атестуються, перевіряла їх правдивість, встановлювала дотримання вимог пунктів 8, 9, 10 розділу I Положення та критеріям, правилам і процедурі оцінювання педагогічної діяльності ВСП «Професійно-педагогічний фаховий коледж Глухівського НПУ ім. О. Довженка», а також оцінювала професійні компетентності педагогічних працівників з урахуванням їх посадових обов’язків.

    Варто зазначити, що результати засідання атестаційної комісії свідчать про високий рівень професійної підготовки педагогічних працівників нашого коледжу. Педагоги проявляють великий інтерес до вдосконалення своєї роботи та постійно працюють над розвитком своїх професійних компетенцій. Атестаційна комісія є не лише інструментом оцінки, а й джерелом стимулювання особистого та професійного росту педагогічних працівників. Ми впевнені, що завдяки постійному вдосконаленню та підтримці з боку адміністрації, наш коледж буде продовжувати забезпечувати високий рівень освітніх послуг та підготовки кваліфікованих фахівців для потреб ринку праці.

image2

image3

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru