ollege Name5

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

    З найдавніших часів і донині поезія залишається живим видом мистецтва, що постійно розвивається, але суть її незмінна — у прагненні до відтворення найглибших і найважливіших людських почуттів.

image1

    21 березня, у Всесвітній день поезії, викладач Людмила Федотенко запросила студентів спеціальності 012 Дошкільна освіта взяти участь в інформаційно-поетичній хвилині, присвяченій цьому Дню.

image1

    Присутні дізналися, що найвизначнішими авторами сонетів (ліричних творів, що складаються із чотирнадцяти повних рядків п'яти- або шестистопного ямба) були італійський поет Петрарка й англійський – Шекспір, і прочитали один із найвідоміших творів Вільяма Шекспіра «MY MISTRESS' EYES ARE NOTHING LIKE THE SUN» англійською й українською мовами.

image1

    Також мали змогу познайомитися з творчістю шотландського поета Роберта Бернса, який у поезіях оспівував любов до своєї Батьківшини («МОЄ СЕРЦЕ В ВЕРХОВИНІ», «ЗАБУДЬ, ШОТЛАНДІЄ МОЯ»).

image1

    Згадали, що з 16 по 24 березня проходить Усеукраїнська інформаційно-просвітницька тематична акція «Національний тиждень читання. Тиждень поезії», тема якої – «Дім», а гасло – рядок із вірша Ірини Шувалової «Ріки незмінно течуть додому».

    Студенти прочитали рядки поезії «HOME, SWEET HOME» (автор John Howard Payne), підготували малюнки про свій дім – UKRAINE і всі разом визначили: THERE IS NO PLACE LIKE HOME! – НЕМАЄ МІСЦЯ, КРАЩОГО НІЖ ДІМ. #тижденьпоезії2024

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru