ollege Name5

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

    20 березня у коледжі пройшло засідання циклової (методичної) комісії виховних технологій – поетична перерва для педагогів, проведена в рамках Національного тижня читання поезії.

image1

    Оксана Сорока, викладач літератури, ознайомила колег зі специфікою та тематикою Всеукраїнської інформаційно-просвітницької тематичної акції, її метою та гаслом.

    На зустріч із педагогами було запрошено гостю – випускницю Глухівського НПУ ім. О. Довженка, волонтерка, громадська активістка та авторка сучасних поетичних творів Яна Махоня, яка змогла викликати багато емоцій у присутніх на онлайн заході  читанням власних поезій, присвячених темам війни та дому.

    Власними поетичними рядками поділилася з колегами і Людмила Федотенко, прочитавши поезію «Ми дочекаємося вдома перемоги». Емоційну хвилю переживань, пов'язаних з військовими діями на території нашої держави, підтримала заступник директора з НВ Зоя Туряниця, прочитавши вірш своєї подруги, поетеси з Бахмута, Людмили Нагорної «Для щастя потрібно мало». #тижденьпоезії2024

    Друга частина заходу була присвячена подоланню негативних явищ в освітньому середовищі. З доповідями виступили класні керівники Наталія Приходько, Артем Заїка, Ніна Синиця та практичний психолог Ольга Капоріна.

image1

image1

image1

image1

image1

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru