ollege Name5

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

    18 березня викладач коледжу Неля Геращенко провела зі студентами та викладачами закладу освіти екологічну вправу «П‘ять сходинок управління відходами».

image1

    Досить болючим для нашої країни та і людства загалом постало питання зміни концептуальних підходів до управління відходами і перехід від захоронення відходів до запобігання, зменшення утворення відходів та запровадження сортування, переробки, використання відходів як матеріальних і енергетичних ресурсів.

    Запобігання утворенню відходів, підготовка до повторного використання їх – це дві найперші та найважливіші дії в управлінні відходами, що закріплені на рівні Директиви Європейського Союзу про відходи від 19 листопада 2008 р.

    Відповідно до цієї Директиви ЄС, запобігання утворенню відходів та безпечності для довкілля може відбуватися основними 5-ма сходинками управління відходами:

  1. Запобігання.
  2. Підготовка до повторного використання.
  3. Переробка.
  4. Інша утилізація (наприклад, відновлення енергії).
  5. Ліквідація (захоронення) відходів.

    Чому важливі ці сходинки у такій послідовності? Чим ефективнішими будуть перші три кроки поводження із відходами, тим менше відходів спалюватиметься і потраплятиме на сміттєзвалища. Отже, політика держави та окремих населених пунктів у сфері відходів має рівномірно охоплювати всі сходинки.

image2

image3

image4

image5

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru