ollege Name5

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

    11 березня 2024 року з нагоди 210-річчя від дня народження Кобзаря викладачі української літератури Олена Усок й Оксана Сорока презентували онлайн-панораму життя Т.Г. Шевченка.

    Здобувачі освіти й викладачі коледжу дізналися цікаві факти про Тараса Шевченка, зокрема про те, як йому вдалося стати вільним і пройти шлях від талановитого художника до відомого всьому світові поета – співця України.

image1

    Також учасники заходу мали змогу «познайомитися» з двійником Тараса Григоровича Шевченка – 74-річним Станіславом Новаком, який живе на Чернігівщині. Переглянули відеоролики – декламування рядків із поеми «Кавказ» 20-річним Сергієм Нігояном – першим із Небесної Сотні, який загинув під час Революції Гідності; пісню «Ох, не однаково мені» на слова Шевченка у виконанні загиблого в авіакатастрофі сучасного українського співака Кузьми Скрябіна.

    Минають роки, століття, а слова Кобзаря живуть. У них – дух свободи й людської гідності, що особливо сьогодні додають українцям упевненості:

Свою Україну любіть.

Любіть її… во врем'я люте,

В остатню, тяжкую мінуту

За неї Господа моліть.

    Перечитуймо й перечитуймо «Кобзаря». Черпаймо з поезії Тараса ту цілющу силу, що допоможе нам воскресити й утвердити нашу Україну такою, якою він бачив її у своїх мріях.

image1

image1

image1

image1

image1

image1

image1

image1

image1

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru