ollege Name5

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

    29 лютого відбулася зустріч робочої групи в складі Ірини Бояринової, директора коледжу, Людмили Капелько, завідувача відділення дошкільної і середньої освіти, Тетяни Біліченко, голови ЦК професійно-педагогічної підготовки, та викладачів коледжу Олени Карась, Юлії Богуци та Марини Залюбівець. Мета зустрічі – обговорення організаційних питань з підготовки Play Fest-portfolio для участі у всеукраїнському фестивалі гри, навчання і натхнення PLAY FEST-2024 «Мріємо та діємо». 

29.02 зустріч

    Мета проєкту «Мріємо та діємо» – надихати дітей та дорослих сміливо мріяти, уявляти, досліджувати, відкривати, проєктувати, втілювати свої їдеї та змінювати світ навколо! Участь у проєкті сприяє всебічному розвитку дитини, формуванню наскрізних умінь, а також зміцненню педагогіки партнерства в закладах освіти. 

    Головним завданням проєкту є надати учасникам можливість стати творцями у світі навколо: генерувати ідеї щодо змін, шукати та втілювати рішення для покращення добробуту у своєму закладі освіти, громаді, країні, пропонувати ініціативи та реалізовувати ідеї.

55

29.02. зустріч 2

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru