ollege Name5

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

    22 лютого 2024 року розпочато ІІ етап у роботі обласних засідань методичних об’єднань закладів фахової передвищої освіти. Першим відбулося онлайн-засідання ОМО методистів, метою проведення якого було обговорення питань щодо особливостей проведення атестації педагогічних працівників та керівників закладів фахової передвищої освіти у 2024 році, а також підготовки розділів акредитаційної справи методистом коледжу під час акредитації ОПП спеціальності.

image1

    Титаренко Ольга Анатоліївна, начальник відділу координації діяльності закладів освіти Департаменту освіти і науки СОДА, ґрунтовно й достеменно розкрила порядок проведення атестації педагогічних працівників відповідно до «Положення про атестацію педагогічних працівників» від 09.09.2022 № 805. Методисти-учасники закладів мали змогу поставити актуальні питання й отримати відповіді на них щодо підготовки та проведення атестації.

    Гладушка Олександр Федорович, методист Глухівського агротехнічного фахового коледжу СНАУ, визначив провідні аспекти практичної діяльності із досвіду проходження акредитаційних процесів у коледжі.

image2

    У роботі засідання узяли участь і представники нашого закладу –Крученко Світлана Володимирівна, яка обіймала посаду методиста до 2023 року та Руда Галина Сергіївна, нинішній методист коледжу. 

image3

    Світлана Володимирівна наголосила на тому, що методист повинен глибоко розуміти вимоги та критерії за якими буде проводитися оцінка закладу під час акредитації ОПП за спеціальностями. Означене вимагає ретельного вивчення нормативно-правової бази, стандартів якості освіти та інших документів. 

    Доповідач покроково презентувала документи, що мають бути представлені на розгляд акредитаційній комісії.

    Підготовка матеріалів методистом для проходження акредитації передбачає реалізацію низку важливих завдань, щоб забезпечити повноту та відповідність необхідним стандартам і вимогам чинного законодавства. 

image4

    Оʼбєднані засідання методистів є важливими і необхідними, оскільки сприяють обміну досвідом, ідеями, ресурсами та інноваціями між учасниками, зміцненню спільноти методистів, а також удосконаленню їх професійної компетентності.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru