ollege Name5

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

(онлайн-вікторина)

    20 лютого 2014 року розпочалася сучасна російсько-українська війна. Тоді були вперше зафіксовані перетини державного кордону України збройними силами Російської Федерації через Керченську протоку.

    У 2014 році Збройні сили України, підкріплені добровольцями, зупинили просування окупації, звільнили від загарбників частину захоплених територій і до 24 лютого 2022 року основні події сучасної російсько-української війни точилися на сході нашої країни.

41

    Широкомасштабне вторгнення 24 лютого 2022 року принесло війну на всю територію України. У спротиві російському агресору український народ продемонстрував світові приклади мужності, стійкості, сміливості, кмітливості та єдності перед жорстоким ворогом, що чисельно переважає.

    19 лютого з метою вшанування пам'яті про героїзм українського народу в боротьбі проти агресора, з нагоди 10-ї річниці російсько-української війни викладач коледжу Оксана Сидоренко провела онлайн-вікторину «Україна в полум'ї війни».

    Під час вікторини учасники пригадали найвідоміших героїв сучасної війни, згадали назви найновішого озброєння, що використовують наші військові для відсічі ворожої агресії. Здобувачі освіти активно називали символи російсько-української війни. Разом довели, що українські митці одними з перших відреагували на вторгнення росії. Вони перетворили мистецтво на естетичну зброю. Проговорили й те, що українська мова є одним із важливих інструментів у війні з росією.

    Триває героїчне протистояння України російським окупантам. За цей час пролилося чимало крові та сліз, але ми довели всьому світові, наскільки є сильними. Наше героїчне воїнство, мужні лицарі безстрашно боронять рідну неньку Україну. Наш незламний дух і козацький драйв не перемогти! Крицевий гарт, набутий у важкому протистоянні з ворогом, дасть змогу Україні вийти з війни не тільки переможницею, а й загартованою, змужнілою та сильною.

    СЛАВА УКРАЇНІ!

    СЛАВА ЗСУ!

    СЛАВА УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДУ!

    РАЗОМ НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ!

41

41

41

41

41

41

41

41

41

41

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru