ollege Name5

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

    З метою розширення знань студентської молоді про представників української прози в країнах Євросоюзу (Німеччина, Італія, Австрія, Чехословаччина) викладачі української літератури Оксана Сорока й Олена Усок провели зустріч у літературній вітальні «Докія Гуменна. Жіночий голос епохи».

    Здобувачі освіти дізналися про Докію Гуменну – українську письменницю, членкиню об’єднання українських письменників у діаспорі «Слово» і спілки «Плуг».

image1

    У 1928 році радянська преса отримує завдання – висвітлити переваги колективного ведення господарства. Редакція журналу «Плуг» відрядила в південні райони України, де вже були комуни, спеціальну кореспондентку Докію Гуменну. Наслідком докладного вивчення життя того регіону став цикл нарисів «Листи із Степової України», у якому дівчина, на превеликий жаль для своєї кар’єри в УРСР, правдиво описала те, що побачила. 

    24-річна спеціальна кореспондентка Докія Гуменна отримує славу, зовсім небезпечну для подальшого життя в СРСР. Під час Другої світової війни письменниця емігрує спочатку в Австрію, а з 1950 року живе й працює в Америці, де втілює творчі задуми.

image2

image3

image4

image5

image6

image7

image8

image9

image10

image11

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru