ollege Name5

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

    29 січня з нагоди Дня пам'яті Героїв Крут викладачі української літератури Оксана Сорока й Олена Усок провели зустріч у літературній вітальні «Героїзм українців у творчості українських письменників».

    Цього дня 1918 року біля станції Крути на Чернігівщині сталася трагедія, що збентежила всю Україну: 300 юнаків, київських студентів, стали на захист Української Народної Республіки проти 6-тисячної більшовицької армії під командуванням Муравйова.

image1

    Під час заходу студенти коледжу переглядали відеопрезентацію «Крути: героїзм молодих»; здійснювали огляд публіцистичної літератури «Бій під Крутами в нашій пам'яті»; дізналися, у яких документальних фільмах і картинах закарбована пам'ять про подвиг української молоді. Про цю подію здобувачі освіти розповідали й високим словом поезії та, звичайно, декламували легендарну «Пам'яті тридцяти» Павла Тичини.

    Славні, молоді українці засвідчили приклад мужності й відданості. Вони загинули в битві під Крутами, однак назавжди лишилися в нашій пам'яті. Тому що ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

image2

image3

image4

image5

image6

image7

image8

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru