ollege Name5

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru
    У рамках співпраці з факультетом дошкільної освіти Глухівського НПУ ім. О. Довженка 28 листопада 2023 року здобувачі освіти спеціальності 012 Дошкільна освіта ВСП «Професійно-педагогічний фаховий коледж Глухівського НПУ ім. О. Довженка» долучилися до гостьової лекції доктора педагогічних наук, професора кафедри прикладної психології та логопедії Бердянського державного педагогічного університету Миколи Миколайовича Єфименка. Тема лекції – «Вплив фізичного розвитку на психічну сферу та мовлення дитини з ООП».
1
    Майбутні фахівці дошкільної освіти ознайомилися з особливостями використання технологій, що передбачають реалізацію корекційно-розвивальної роботи з дошкільниками з ООП засобами фізичного виховання, й методикою використання авторських тренажерів серії «Ступалки-ЛОГОС» для покращення психомовленнєвого розвитку дітей.
    Також лектор ознайомив студентів коледжу з авторською методикою «Плантографія», що використовують для корекції плоскостопості в дітей дошкільного віку, й поділився своїм понад 30-річним досвідом роботи з дітьми з ООП, продемонструвавши авторські тренажери для сенсомоторного розвитку й розвитку опорно-гравітаційного контролю «Ступа», «Піраміда», «Бамбучина», «Дирижабль», «Цепелін», «Зореліт», «Ритмохід».
    Щиро дякуємо факультету дошкільної освіти за запрошення, а Миколі Миколайовичу – за цікаву лекцію!
2
 
3
 
4
 
5
Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru