ollege Name5

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

    21 листопада 2023 року відбулося онлайн-засідання ОМО викладачів хімії, біології та екології, у роботі якого взяли участь викладач хімії Наталія Решетняк, викладачі біології Людмила Буц, Наталія Приходько, Марина Кривошей.

    Відповідно до програми розглядалися наступні питання: підтримка ментального здоров’я; реалізація здоров’язберігаючої компетентності на заняттях хімії, біології та екології; екологічне виховання на заняттях природничого циклу.

    Учасникам засідання було надано поради щодо підтримки ментального здоров’я, запропоновано способи його збереження та відновлення.

1

 23

    Доповідачі поділилися досвідом реалізації здоровʼязберігаючої компетентності на заняттях хімії, біології та екології. Усвідомлення важливості введення означеної компетентності в курси дисциплін – дає простір для глибшого вивчення проблеми збереження здоров’я молодого покоління.

4 1

    На засіданні також обговорювалося питання реалізації економічного виховання на заняттях природничого циклу, зокрема було проаналізовано умови його ефективності, окреслено основні завдання.

5

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru