ollege Name5

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

        Діяльність ВСП «Професійно-педагогічний фаховий коледж Глухівського НПУ ім. О. Довженка» сьогодні націлена саме на формування й організацію якісного освітнього процесу, а також на успішне виконання всіх критеріїв самооцінювання.

      В умовах воєнного правого режиму все більшої актуальності набуває підвищення кваліфікації в галузі надання першої невідкладної медичної допомоги й проведення функціональних навчань із тактичної медицини серед учасників освітнього процесу, зокрема педагогічних працівників й адміністративно-управлінського персоналу. Такий аспект в освітньому процесі є вкрай актуальним і необхідним.

IMG 8b678b9d2c57cdeae54cc9670b11aded V

       Із цією метою та на виконання Критерію 6. «Освітнє середовище та матеріальні ресурси» в «Самооцінюванні ОПП фахової передвищої освіти», а саме в рамках захисту й гарантування безпеки освітнього середовища для життя і здоров’я учасників освітнього процесу було розширено список стейкхолдерів коледжу й покращено співпрацю з питання цивільного захисту й техніки безпеки серед співробітників коледжу.

     Між ВСП «Професійно-педагогічний фаховий коледж Глухівського НПУ ім. О. Довженка» й Комунальним закладом Сумської обласної ради «Глухівським фаховим медичним коледжем» було підписано Меморандум про співпрацю. На підставі такого правочину Ірина Бояринова й Тереза Терещенко – очільниці закладів освіти – провели робочу зустріч, де обговорили питання щодо можливості проведення кваліфікованими фахівцями медичного коледжу інструктажів із надання першої медичної допомоги й тактичної медицини для працівників ППФК. Окрім того, було обговорено низку важливих проблем щодо наявності спільних зіставних у навчально-методичному забезпеченні певних освітніх компонентів для таких освітньо-професійних програм коледжу, як-от Дошкільна освіта й Фізична культура.

      ВСП «Професійно-педагогічний фаховий коледж Глухівского НПУ ім. О. Довженка» в особі директора Ірини Бояринової щиро дякує Медичному коледжу в особі очільниці Терези Терещенко за плідну співпрацю та надані його співробітниками висококваліфіковані послуги в галузі цивільного захисту й проведені інструктажі для наших працівників. Надалі заплановані функціональні навчання.

IMG a02d3d500f7c2404907c35d1ca95b2ff V

IMG 097a6483f78b84c736fdc76b6ad9414b V

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru